Uupumuksesta Himasen itsehoito-oppaaseen

Olen ollut käsittämättömän väsynyt. Olen kirjoittanut lisää lohenpunaisen lohen tarinaa, koska saatuani edellisessä postauksessani mainitsemani tekstin raakaversion valmiiksi minun on ollut vaikeaa aloittaa mitään uutta ja kunnollista. Yritin kyllä eilen, mutten löytänyt sopivaa tyyliä. Tämän päivän virke on edelleen kirjoittamatta.
Kokeiluni kirjoittaa vähintään virke päivässä ei ole tehnyt minusta yhtäkkiä tuotteliasta kirjoittajaa, mutta aloittaminen on hieman entistä helpompaa. Aikaa vaan pitäisi olla enemmän – vai pitäisikö sitä raivata enemmän kirjoittamiselle, jos tosiaan haluan kirjoittaa? Yhtenä päivänä lintsasin. Olin vakaasti aikonut kirjoittaa, mutta uuvahdin.
Kun tietäisin, kannattaako se, mihin olen ryhtynyt. Millä kannattavuutta mitataan? Jos mietitään kirjoittamisen taloudellista kannattavuutta, niin harvempi itsensä kirjoillaan elättää. Jotkut tietenkin. En silti koe, että pelkällä tienaamisella voidaan mitata tekstin syvyyttä.
Mukavasti kustantanutta Pekka Himasen kestävän kasvun raporttia ei ainakaan taideta yleisesti pitää laadukkaana. Sitä on ryöpytetty niin kauan mediassa jos toisessakin, että tässä voisi kohta itsekin harkita katsastavansa, onko kyseessä tosiaan ennemmin itsehoito-opas kuin tieteellinen tutkimus.
Kun saisi ensin lisää energiaa ja jaksaisi taas.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s